PROUSAL A L’ AJUNTAMENT DE BARCELONA

DSCN9975

Com recordareu, el 7 de novembre de l’any passat vam celebrar a la Plana de l’Om, de Manresa, el judici popular contra ICL- Iberpotash. Les intervencions dels testimonis recollides en vídeo, les podeu veure aquí. Precisament, va quedar evidenciat en el judici que la salinització del Llobregat i el Cardener afecta no solament els rius i aqüifers del voltant de la indústria minera sinó que malmet l’aigua del llobregat, un recurs importantíssim i escàs del que s’abasteix la població de Barcelona i el seu entorn, augmenta el preu de la factura i crea un deute de país que haurem de pagar entre tot@s. ÉS aquesta raó que hem explicat i fet evident al nou ajuntament de la ciutat de Barcelona i el proper dia 10 de juny, a les 11, al mateix Ajuntament de Barcelona, la Janet Sanz, Directora de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i tinent d’alcaldessa rebrà les conclusions del judici popular a ICL- Iberpotash. Explicaran les conclusions del judici alguns dels membres del jurat en el judici popular celebrat a Manresa el passat novembre: en David Fernández, (ex- diputat de la CUP i periodista) La Laila Serra, (membre de BDS Catalunya) i altres que encara no podem confirmar. Estarem atents a la sensibilitat que mostrarà l’Ajuntament de Barcelona en aquest tema tan essencial i del que la ciutadania n’és poc conscient. En aquest sentit, des de BDS i ProuSal pensem demanar que el mateix ajuntament s’afegeixi a l’expedient 2014-4004 de la Unió Europea, (obert perquè qui contamina no paga) en forma de denúncia/ o de pregunta parlamentària/ o de petició. Sou convidats a l’acte i així que ho sapiguem us informarem de la sala i /o altres aspectes que ara desconeixem. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

PROUSAL A L’ AJUNTAMENT DE BARCELONA

DSCN9975

Com recordareu, el 7 de novembre de l’any passat vam celebrar a la Plana de l’Om, de Manresa, el judici popular contra ICL- Iberpotash. Les intervencions dels testimonis recollides en vídeo, les podeu veure aquí. Precisament, va quedar evidenciat en el judici que la salinització del Llobregat i el Cardener afecta no solament els rius i aqüifers del voltant de la indústria minera sinó que malmet l’aigua del llobregat, un recurs importantíssim i escàs del que s’abasteix la població de Barcelona i el seu entorn, augmenta el preu de la factura i crea un deute de país que haurem de pagar entre tot@s. ÉS aquesta raó que hem explicat i fet evident al nou ajuntament de la ciutat de Barcelona i el proper dia 10 de juny, a les 11, al mateix Ajuntament de Barcelona, la Janet Sanz, Directora de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i tinent d’alcaldessa rebrà les conclusions del judici popular a ICL- Iberpotash. Explicaran les conclusions del judici alguns dels membres del jurat en el judici popular celebrat a Manresa el passat novembre: en David Fernández, (ex- diputat de la CUP i periodista) La Laila Serra, (membre de BDS Catalunya) i altres que encara no podem confirmar. Estarem atents a la sensibilitat que mostrarà l’Ajuntament de Barcelona en aquest tema tan essencial i del que la ciutadania n’és poc conscient. En aquest sentit, des de BDS i ProuSal pensem demanar que el mateix ajuntament s’afegeixi a l’expedient 2014-4004 de la Unió Europea, (obert perquè qui contamina no paga) en forma de denúncia/ o de pregunta parlamentària/ o de petició. Sou convidats a l’acte i així que ho sapiguem us informarem de la sala i /o altres aspectes que ara desconeixem. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.